fbpx

UDDEVALLA VÅRDCENTRAL

Vi är en personlig vårdcentral för alla åldrar, från våra minsta patienter på BVC till vår äldremottagning. Kom till oss så tar vi hand om dig med specialistutbildad personal och vårt läkarteam med tre allmänspecialister.

Detta hittar du på UDDEVALLA VÅRDCENTRAL

Våra mottagningar

I samma byggnad som vårdcentralen ligger även Achima Care Uddevalla rehab. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kvälls- och helgmottagning i Uddevalla

Har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar, kontakta Kvälls- och helgmottagningen i Uddevalla. Vid akut sjukdom kontakta 112.

Telefonnummer: 070-082 37 25

Öppettider: Mån-fre 17-23:59 och lör-sön samt helgdagar 12-23:59

Besöksadress: Södergatan 11, 451 40 Uddevalla

Aktuellt hos oss

Vad händer på UDDEVALLA VÅRDCENTRAL?

Vi vill uppmärksamma våra patienter på att några av Achimas patienter har drabbats av bedrägeri och blivit uppringda av någon som uppger sig vara från vårdcentralen och ombeds uppge personnummer och logga in med sitt bank-id/bankdosa för att omboka sin tid på vårdcentralen. Vi ringer ALDRIG och ber om uppgifter från din bank eller att du ska identifiera dig med bank-id. Lämna aldrig ut sådan information om du blir uppringd.

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär.