fbpx

Välj Achima Care

Bli patient hos oss

Vi är den personliga vårdcentralen, som tar hand om dig genom hela livet. Vi är både en digital och fysisk vårdcentral. Vi har specialistutbildad personal som gärna hjälper dig när du behöver stöd och hjälp. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra vårdcentraler och mottagningar för att du som patient ska få bästa möjliga vård. 

Varför ska du välja oss?

För att Achima care ger

Bra bemötande

Vi ska alltid ge det bästa bemötandet mot patienter, anhöriga och kollegor. Därför är ett av våra värdeord just bemötande. Vårt mål är att du alltid ska känna dig väl bemött när du varit i kontakt med oss.

Kvalitet

Vi älskar att jobba med kvalitet och patientsäkerhet. Våra patienter och anställda ska kunna känna trygghet. Vi samlar in och analyserar synpunkter i vårt kvalitetssystem som används för lärande och ständig förbättring inom organisationen.

Digital vård

Vi har alltid haft fysiska vårdcentraler. Nu utvecklar vi oss och blir BÅDE en fysisk och digital vårdcentral. Du behöver inte ta dig till vårdcentralen om du inte vill och det blir enklare och mer flexibelt för dig som patient.

Välj din vårdcentral

Välj först ort i rullmenyn ovan, så länkas du till inloggningen för e-tjänster på 1177.se När du har loggat in i klickar du på vårdmottagning och därefter på Välj/ändra vårdval. Där kan du göra ditt val.

Lista dig hos oss

Välj achima Care

I Sverige har vi fritt hälso-och vårdval vilket betyder att du i stort sett kan välja vilken vårdcentral du vill i Sverige. Ditt val är personligt och du kan byta när du vill. 

Att välja en vårdcentral eller ”att lista sig” betyder att du väljer själv vilken vårdcentral du och din familj vill gå till när ni behöver vård. Vårdvalet gäller både privata och offentliga mottagningar. Samma krav ställs på vårdkvaliteten oavsett om vården drivs i offentlig eller privat regi.

Våra mottagningar & vårdcentraler

Läs mer om din vårdcentral