fbpx

UDDEVALLA REHAB

En komplett rehabmottagning där du kan få hjälp att både förebygga och behandla skador. Du behöver ingen remiss för att boka tid, kontakta oss så får du tid inom 3 dagar.

Detta hittar du på UDDEVALLA REHAB

Våra mottagningar

Välkommen till oss på rehab!

Kontakta oss så får du tid inom 3 dagar, om du ringer utanför telefontid kan du lämna ett röstmeddelande med namn, personnummer samt vad ärendet handlar om så hör vi av oss! Besöket kostar 100 kr och är remissfritt samt ingår i högkostnadsskyddet. (Om du är under 20 och över 85 år går du kostnadsfritt.)

Vi finns under samma tak som Achima Care Uddevalla vårdcentral, men du behöver inte vara listad där för att besöka oss. Vårdval Rehab i Västra götalandsregionen innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab läs mer på 1177.se.

Utöver den behandling som utförs av fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeut erbjuder vi hembesök vid behov eller till exempel utprovning av hjälpmedel.

UDDEVALLA REHAB

Kontakta oss

Aktuellt hos oss

Vad händer på UDDEVALLA REHAB?

Vi vill uppmärksamma våra patienter på att några av Achimas patienter har drabbats av bedrägeri och blivit uppringda av någon som uppger sig vara från vårdcentralen och ombeds uppge personnummer och logga in med sitt bank-id/bankdosa för att omboka sin tid på vårdcentralen. Vi ringer ALDRIG och ber om uppgifter från din bank eller att du ska identifiera dig med bank-id. Lämna aldrig ut sådan information om du blir uppringd.
Nu är det höst, vilket betyder både skolstart och att flera återgår till sina arbetsplatser. Tänk därför på att vi alla kan hjälpas åt att minska smittspridningen så vi får en höst med färre antal smittade och kurvorna inte sticker uppåt.
Nu är det höst, vilket betyder både skolstart och att flera återgår till sina arbetsplatser. Tänk därför på att vi alla kan hjälpas åt att minska smittspridningen så vi får en höst med färre antal smittade och kurvorna inte sticker uppåt.
Vi på Achima Care är nu på gång med vår nya hemsida! Med en helt ny design och ett tydligare formspråk hoppas vi nu att alla våra patienter lättare ska ta del av information om oss.

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär.