fbpx

SALA VÅRDCENTRAL

Vi är en personlig och familjär vårdcentral som erbjuder såväl fysiska besök som digital vård. Du väljer själv - ring oss eller skriv i vår meddelandechatt, träffa oss fysiskt eller digitalt.

Detta hittar du på SALA VÅRDCENTRAL

Våra mottagningar

Kvälls- och helgmottagning i Västerås

Har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar, kontakta Kvälls- och helgmottagningen i Västerås . Vid akut sjukdom kontakta 112.

Telefonnummer: 021-170 30 00

Besöksadress: Västmanlands Sjukhus Västerås ing 36, Västerås

Logga in för säker kontakt med mottagningen.

SALA VÅRDCENTRAL

Kontakta oss

Aktuellt hos oss

Vad händer på SALA VÅRDCENTRAL?

Alla behöver skydd mot solen, oavsett ålder. Barns hud är mycket känsligare än vuxnas och behöver extra skydd. Barn under ett år ska helst inte alls vara i direkt solljus.

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär.