fbpx

VÄXJÖ VÅRDCENTRAL

Välkommen till en personlig och familjär vårdcentral mitt i centrala Växjö. Vi har specialistutbildad personal som sätter dig som patient i fokus och kan ge en komplett vård när du behöver oss.

Detta hittar du på VÄXJÖ VÅRDCENTRAL

Våra mottagningar

I samma byggnad som vårdcentralen ligger även Achima Care Växjö specialistvård. Varmt välkommen att kontakta oss!

VÄXJÖ VÅRDCENTRAL

Kontakta oss

Aktuellt hos oss

Vad händer på VÄXJÖ VÅRDCENTRAL?

Ska du ut och resa ?
Nu är vi både en digital och fysisk vårdcentral. Vi förenklar kontakten med oss! Du kan enkelt kontakta oss via vår meddelandechatt om du inte vill eller har möjlighet att ringa oss.
Nu är det höst, vilket betyder både skolstart och att flera återgår till sina arbetsplatser. Tänk därför på att vi alla kan hjälpas åt att minska smittspridningen så vi får en höst med färre antal smittade och kurvorna inte sticker uppåt.

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär. 

Sidan är under uppbyggnad, information kommer inom kort.