fbpx

EKEBY VÅRDCENTRAL

Vi är en personlig och familjär vårdcentral som erbjuder hög medicinsk kompetens och ett professionellt bemötande med dig som patient i fokus.

Detta hittar du på EKEBY VÅRDCENTRAL

Våra mottagningar

Kvälls- och helgmottagning i Ängeholm

Har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar, kontakta Kvälls- och helgmottagningen i Ängelholm. Vid akut sjukdom kontakta 112.

Telefonnummer: 0431-818 00

Telefontider: Mån-fre 17-20 och lör-sön samt helgdagar 8.15-16

Öppettider: Mån-fre 17-20 och lör-sön samt helgdagar 8.15-16.30

Besöksadress: Landshövdingevägen 7E, Ängelholm (i samma lokaler som Akutmottagningen på Ängelholms sjukhus.


Välj oss på Achima Care Ekeby Vårdcentral som din vårdcentral

Du vet väl om att du kan välja vårdcentral? Logga in på e-tjänster på 1177.se och ändra ditt vårdval till oss. Du behöver bank-id för att ändra ditt vårdval, har du inte det är du välkommen att kontakta oss på telefon så hjälper vi dig.

Vi är den personliga vårdcentralen med specialistutbildad personal som gärna hjälper dig när du behöver stöd och hjälp. Ständigt arbetar vi med att utveckla vårdcentralen och våra mottagningar för att du som patient alltid ska få bästa möjliga vård.

Vi som arbetar på Ekeby Vårdcentral vill hälsa dig välkommen som patient hos oss!

Logga in för säker kontakt med mottagningen.

EKEBY VÅRDCENTRAL

Kontakta oss

Aktuellt hos oss

Vad händer på EKEBY VÅRDCENTRAL?

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär.