fbpx

EKEBY VÅRDCENTRAL

Vi en personlig och unik vårdcentral som sätter patienten i fokus. Hos oss får du både hög kompetens och en positiv upplevelse, speciellt då vår specialistläkare sätter sig vid pianot i väntrummet.

Detta hittar du på EKEBY VÅRDCENTRAL

Våra mottagningar

Välj oss på Achima Care Ekeby Vårdcentral som din vårdcentral

Du vet väl om att du kan välja vårdcentral? Logga in på e-tjänster på 1177.se och ändra ditt vårdval till oss. Du behöver bank-id för att ändra ditt vårdval, har du inte det är du välkommen att kontakta oss på telefon så hjälper vi dig.

Vi är den personliga vårdcentralen med specialistutbildad personal som gärna hjälper dig när du behöver stöd och hjälp. Ständigt arbetar vi med att utveckla vårdcentralen och våra mottagningar för att du som patient alltid ska få bästa möjliga vård.

Vi som arbetar på Ekeby Vårdcentral vill hälsa dig välkommen som patient hos oss!

EKEBY VÅRDCENTRAL

Kontakta oss

Aktuellt hos oss

Vad händer på EKEBY VÅRDCENTRAL?

Torsdagen den 2 december från klockan 15.00 och hela fredagen den 3 december är vårdcentralen stängd på grund av utbildning.
Nu är det höst, vilket betyder både skolstart och att flera återgår till sina arbetsplatser. Tänk därför på att vi alla kan hjälpas åt att minska smittspridningen så vi får en höst med färre antal smittade och kurvorna inte sticker uppåt.
Vi på Achima Care är nu på gång med vår nya hemsida! Med en helt ny design och ett tydligare formspråk hoppas vi nu att alla våra patienter lättare ska ta del av information om oss.
Vi på Achima Care är nu på gång med vår nya hemsida! Med en helt ny design och ett tydligare formspråk hoppas vi nu att alla våra patienter lättare ska ta del av information om oss.

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär. 

Sidan är under uppbyggnad, information kommer inom kort.