fbpx

ÄLMHULTS VÅRDCENTRAL

Vi är en komplett vårdcentral mitt i centrala Älmhult för alla åldrar. Vi erbjuder en bred och hög kompetens inom flera specialistområden och sätter dig som patient i fokus.

Detta hittar du på ÄLMHULTS VÅRDCENTRAL

Våra mottagningar

Kvälls- och helgmottagning i Växjö

Har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar, kontakta Kvälls- och helgmottagningen i Växjö. Vid akut sjukdom kontakta 112.

Telefonnummer: 0470-58 78 00

Öppettider: Mån-fre 17-21 och lör-sön samt helgdagar 8-21

Besöksadress: Södra Järnvägsgatan 22, Växjö

Logga in för säker kontakt med mottagningen.

ÄLMHULTS VÅRDCENTRAL

Kontakta oss

Aktuellt hos oss

Vad händer på ÄLMHULTS VÅRDCENTRAL?

Nu erbjuder vi kontakt med oss dygnet runt! Skriv till oss i vår meddelandechatt och få svar inom 2 timmar under våra öppettider!
Nu erbjuder vi kontakt med oss dygnet runt! Skriv till oss i vår meddelandechatt och få svar inom 2 timmar under våra öppettider!
Alla behöver skydd mot solen, oavsett ålder. Barns hud är mycket känsligare än vuxnas och behöver extra skydd. Barn under ett år ska helst inte alls vara i direkt solljus.

The Achima way & Achima-ansvaret

Vi arbetar med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kolleger emellan och i mötet med patienten. Det innebär förenklat att vi vill förbättra vårdsverige!

En del av arbetsfilosofin är Achima-ansvaret, som är ett arbetssätt där vi jobbar för bästa möjliga patientsäkerhet och ständig kvalitetsutveckling.

Hjälp oss att bli bättre

Dina synpunkter är viktiga!

Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och vill konstant förbättra oss. Har ni några synpunkter eller vill klaga på något, kontakta oss enkelt genom att fylla i vårt formulär.