fbpx

Fantastiska TAW-dagar i Karlskrona

Inom Achima arbetar vi med en egen arbetsfilosofi, The Achima Way (TAW). Den bygger på fem ledord som ska sätta sin prägel på allt vi gör, både kollegor emellan och i mötet med patienten. -Ansvar – Stolthet – Arbetsglädje – Sticka ut – Bemötande

I förra veckan anordnade vi på huvudkontoret TAW-dagarna för nyanställda Achima-medarbetare. Cirka 30 medarbetare anslöt sig till dagarna som hölls i Karlskrona i torsdags. Dagarna ger möjlighet för medarbetare att träffa branschkollegor från våra andra vårdcentraler och lära sig mer om Achima som företag.

Mycket fokus ligger på att lära känna våra värdegrundsord för att förstå vad vi menar när vi säger att man arbetar enligt The Achima Way.

För oss innebär The Achima Way att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och vara stolt över sitt arbete. Både medarbetare och hela vårdcentraler ska sticka ut med det som gör dem unika. Det handlar också om ett förhållningssätt att alltid ge både kollegor och patienter samt deras anhöriga ett extra bra bemötande. Det kan låta som en självklarhet, men det är ett sätt för oss att sticka ut och att bjuda på oss själva lite mer.

Det var energiska, inspirerande och glada medarbetare som vinkade av huvudkontoret i fredags efter TAW-dagarnas slut. Tack säger vi till er för att ni är med och gör vårdsverige bättre varje dag!