fbpx

Två hus blir ett!

Under hösten kommer vi att bygga om och expandera våra lokaler på Errarpsvägen 3. Vi kommer att flytta över den verksamhet vi har på Munka Ljungbyvägen (Rehabverksamheten, BVC mm) till vårt befintliga hus på Errarpsvägen.

Achima Care Roslunda vårdcentral utökar och samlar verksamheten under ett tak. 

Under hösten kommer vi att bygga om och expandera våra lokaler på Errarpsvägen 3. Vi kommer att flytta över den verksamhet vi har på Munka Ljungbyvägen (Rehabverksamheten, BVC mm) till vårt befintliga hus på Errarpsvägen.  

”Vi ser fram emot att ta detta steg framåt genom att skapa en mer omfattande vårdcentral på en enda adress. Genom att samla våra tjänster i samma byggnad strävar vi efter att erbjuda ännu bättre vård och service och fortsätta att förbättra vårdsverige” säger Maja Gustafsson, Verksamhetschef och specialistläkare på Roslunda vårdcentral. 

Ombyggnaden kommer att inkludera nya utrymmen över ytterligare två våningsplan för att rymma alla mottagningar.  

Byggprocessen är påbörjad och det förväntas att verksamheten ska vara fullt etablerad i de nya lokalerna från februari nästa år. 

Under hela byggtiden kommer vårdcentralen att fortsätta erbjuda alla vårdtjänster som vanligt. Följ oss på våra  sociala medier, Facebook- och Instagram, för att få uppdateringar om bygget.